Eilen Boriksen oli paha olo. Se oli ilmeisesti hampsinut pihalta suuhunsa jotain epäsopivaa, sillä kahden aikaan iltapäivällä se alkoi oksentaa. Ulos tuli kaikki mitä oli puolilta päivin syöty eikä lopuksi edes vesi pysynyt sisällä.

 

toipilas

 

Odoteltiin hetki kuvotuksen laantumista ja alettiin pikkuhiljaa juottaa vesi-piimä -seosta, ettei Boris kuivuisi. Oksentaminen vei siltä selkeästi voimia ja pikkuinen oli tosi vetelänä. Soitin vielä varmuudeksi eläinlääkärille, joka kertoi ettei noin pientä kannata paastota vaikka oksensikin, ja kehotti antamaan pikkuisia ruoka-annoksia loppupäivän kera riisin. Boris joi ja lepäili seuraavat pari tuntia ja oli sitten taas oma itsensä, ruokakin maistui myöhemmin ja pysyi sisällä. Huh helpotusta, kamalasti pelästyttiin!

 

Koska pojan vointi kohentui, päätimme lähteä suunnitellulle reissulle alkuillasta. Ajoimme tallille lainaamaan peräkärryä ja tapasimme samalla hurjansuuren pyreneittenmastiffi Pontuksen, jonka kanssa Boriksen pitäisi oppia tulemaan toimeen jotta voi olla mun kanssa tallilla. Tapaaminen meni varsin hyvin, vaikka Boris peittyikin kuolaan eikä oikein yltänyt suukottelemaan Pontusta. Hevosia ei tällä erää katsottu sen tarkemmin - ajattelin, että Pontuksessa on ponia kerrakseen. Sitten ajettiin meidän entiselle tallille ja pakattiin sinne jääneet Immun kärryt kyytiin. Sielläkin oli vastassa koirakaveri, tällä erää vähän enemmän Boriksen kokoluokkaa (vielä pari viikkoa...). Tiibetinspanieli Ekku oli mitä mainiointa painiseuraa, Boriksella vain tursusi karvoja suupielistä kun se nyhti Ekkua hännästä ja korvista. Vietiin vielä kärryt uudelle tallille ja sitten päästiin kotiin huilaamaan.

 

Tänään ollaan möyhitty pihalla ja Boris on parin hepulin saattelemana karannut... Ei se kauas juokse ja tulee kyllä luokse kun huutelee, mutta täytyy alkaa olla tarkempi. Onneksi tästä ei kulje autoja juuri lainkaan, mutta palvelusväki ei ole kovin innokas pinkomaan pitkin naapureiden pihoja yhden pänikänpennun perässä.

ihana diabolo

 

koko perseen istunta

 

komea poika

 

 

Vielä yksi kuva tämänaamun tunnelmista:

lepo vaan