Soitinkin jo eilen eläinlääkäriin Boriksen korvista ja saatiin aika heti parin tunnin päähän. Eläinlääkäri tähysti korvat ja totesi, että oikeassa on lievä tulehdus ja hieman eritettä. Vasen oli siistimpi. Kuten aavistelinkin, saimme samat tipat kuin millä olen vasenta korvaa aiemmin hoitanut, sekä korvahuuhteen jolla voi tervettäkin korvaa huuhtoa kerran-pari viikossa jos on tarvis. Ja toki laskun.

Boris ei ole kovin lumoutunut tippojen laitosta... Ravistusreaktio on niin pirun nopea, että puolet 4-7 tipasta on pitkin seiniä ennen kuin ehdin laskea korvalehden alas kanneksi korvan päälle. No, kymmenen päivää tätä ja tarvittaessa sama rumba toiseen korvaan, niin eiköhän ala emännän refleksitkin nopeutua.

 

Sitten pieni salaisuus.

Musta tuntuu että meidän Boris on sisäsiisti.

Ollaan jo uskallettu laittaa yksi matto lattialle ja tänään laitetaan seuraava. Edelleenkään B ei ole täysiä päiviä yksin kotona, mutta pidättää tosi hienosti ne tunnit jotka on, ja menee välittömästi ulos päästyään asioilleen. Samoin jos sen yöllä tulee hätä (useimmiten ei tule), se ei enää vain kyykkää johonkin, vaan tepsuttelee edestakaisin niin kauan että herään ja päästän sen pihalle. Minä onneksi olen edelleen herkkäuninen! Meidän kotonaollessa en edes muista, koska olisi viimeksi tullut pissa sisälle. Kyllä siitä varmaan kuukausi on.

Nyt kun sanoin tämän ääneen, niin mitä todennäköisemmin alkaa hurja pissakakkaralli sisätiloissa... Kop kop vaan.