Täytyy varmaan soittaa kasvattajalle. Se on ehkä vahingossa myynyt meille jäniksen.

 

loiks

 

pomps

 

korvat 1

 

korva(t) 2

 

korvat 3

 

korvat 4

 

Niin. Selvä jänis.

 

Boriksella on ollut rankka mutta viihdyttävä viikonloppu. Perjantai-iltana ajettiin lenkkeilemään kouluni mahtaviin maastoihin, ja Boris sai juosta ja hepuloida vapaana mielin määrin. Järveä käytiin taas ihmettelemässä, mutta Boriksella ei ollut aikomustakaan kastaa edes varpaitaan. Toiveikkaana olin kuitenkin pakannut pyyhkeen mukaan...

Lauantaina oltiin tyttölässä, metsäretkellä Venlan ja Bellan kanssa. Kuvasato oli lähinnä vauhdikasta suhrua. Boris meni yli kivien ja kantojen hurjaa kyytiä, ja lenkin jälkeen jaksoi vielä möyhytä pihalla Venlan kanssa, kuten kuvat todistavat.

 

Tänään sunnuntaina Boris pääsi jälleen tallille mukaan, kun oli hevosten kengitys. Borista kiinnosti lähinnä paini Pontuksen kanssa ja hevosen kavioista vuollut suikaleet. Nam nam. Tallilla vierähti kolme tuntia aikaa, eikä B juuri sinä aikana istunut aloillaan. Loppuajasta pikkujätkä oli pakko ottaa hihnaan, kun se villiintyi kavionsuikaleiden syönnistä niin ettei malttanut pysyä lainkaan pois hevosten jaloista.

 

Boriksen (suuret ja lepattavat) korvat ovat aiheuttaneet vähän huoltakin kaiken huumorin lisäksi. Mielestäni sen korvat ovat vähän haiskahtaneet, ensin vasen ja nyt sitten oikea. Boris myös ravistelee päätään useammin kuin ennen. Olen itselääkinnyt korvia tipoilla, jotka lupaavat hoitaa hiivat, bakteerit, sienet ja korvapunkit, ja mielestäni se on auttanut. Ellei ravistelu tällä lopu, niin suunta on kohti eläinlääkäriä ensi viikolla. Tuota samaa kamaa se varmaan kuitenkin määrää, jos siellä korvissa joku pöpö on.