Elohopea mittarissa painuu hälyttävän alas ja afrikkalaisemme... No, afrikkalaisemme makaa soffalla ja tuntuu sanovan, että mee keskenäs.

 

 

Onks pakko?

 

Boris pukeutuu näillä keleillä porovilttiin ja toppamantteliin. Eniten kerrospukeutumisessa taitaa tökkiä sähköisyys, mutta kun vermeet on saatu niskaan, lenkit sujuu ihan ok. Haaveillaan haalarista, mutta tekis mieli hiukan vielä venyttää hankintaa kun en tiedä, kuinka paljon tuo jässikkä meinaa vielä kasvaa ja mihin suuntaan.

 

No jos namilla lahjot niin sit mä tuun

 

poroviltti

 

Kahtena yönä on käyty klo 2 pihalla. Jipii. Boris kiertää ja kiertää ja ajaa kissaa ja jäystää lelua ja käy tuikkaamassa kylmällä nenällä nukkuvia silmäkuoppiin (täysillä) ja kiertää ja kiertää kunnes joku herää ja päästää pihalle. Kylmähän siellä on, mutta kun on päästävä niin on päästävä. Edellisyönä syy taisi olla naudan lumpiossa, joka hävisi yllättäen. Boris jäysti luuta lattialla, luu pyöri poskesta toiseen ja hups, yhtäkkiä sitä ei ollut enää missään.

 

50 % palvelusväestä kärvistelee flunssan kourissa joten lenkkien pituus on rajallinen myös tästä syystä. Vähäistä liikuntaa koitetaan kompensoida ankaralla lelun paiskomisella pihapiirissä. Boriksen viesti kylmiin keleihin: jos varpaat palelee, älä laita niitä maahan lainkaan!

 

 

ballerina

 

Mut kyllä meille riittäisi vähän vähäisempikin pakkanen.

 

Kerrospukeutunut puikulapää