Kahdeksankuinen Boris juhli merkkipäivää lumilenkillä metsässä, kun pakkastakin oli enää "vain" -15 astetta. Minä testailin uutta kameraa... (Nikon Coolpix L100) Aika kiva!

 

rehulähikuva

 

hiutaleet

 

Boriksella riitti taas vauhtia. Sitä on nykyään pakko välillä tempaista takista kiinni ja muistuttaa käytöstavoista. Se poukkoaa Bellan naamalle niin ettei meillä kohta ole yhtään lenkkikaveria kun kaikki alkaa vältellä tuollaista riehuräyhää. Parinsadan metrin kävelyn jälkeen Boris yleensä rauhoittuu ja antaa Bellan pääasiassa mennä omia menojaan, ja muistaa itsekin haistella (ja merkkailla!).

Tietty sitä riehuttaa myös viime viikkojen vähäinen liikuntamäärä, mutta minkäs teet kun on niin hävyttömän kylmä ettei kestä tehdä kunnon lenkkejä. Huristelin eilen upouudella ompelukoneellani Borikselle tossujen prototyypit ja testasimme niitä iltalenkillä. Ei pysy. Kehittely jatkukoon. Nyt on onneksi luvattu vähän lauhtuvan, sopivasti kun koirakoulukin jatkuu joulutauon jälkeen. Pääsee apina taas käyttämään aivonystyjään.

 

 

"Mikä toi on?? Korva!"

 

Piiloutumisyritys

 

Kohdattiin metsässä yksi hiihtäjä. Boris ei antanut kiinni vaan kävi poukkoamaan hiihtäjän ympärillä. Ei niinkään kiva. Murrosikää pukkaa kun korvat katoaa... Pitää ruveta puuttumaan siihen ettei se lällättele luoksetulokäskyille. Onneksi hiihtäjä ei hermostunut. Minä kylläkin meinasin.

 

teinihirviö, kattokaa nyt, silmätki poskella

 

(Ei läheskään tarkka mutta ainut juoksukuva jossa näkyy muutakin kuin peräreikä ja taka-anturat...)

 

Kaulaliina

 

Ollaan siirrytty asteen verran lähemmäs raakaruokintaa. En tiedä, päästäänkö sinne asti koskaan (ei taida pakastintilat riittää), mutta lihat kuuluvat nyt jokapäiväiseen ruokintaan. Boris vetelee hyvällä halulla possua ja broileria, vaikka määrällisesti paino on yhä nappulalla. Katsotaan mihin suuntaan tämä innostus tästä menee! Rautainen ruuansulatus Bobolla ainakin tuntuu olevan, maha ei ole mennyt sekaisin vielä mistään.

 

Mitä tarkoitat kun sanot "löysää nahkaa"?

 

8 kk

 

Edelliseen koipiuutiseen sen verran lisäystä, että koivennoston ohella toinen miehisyyden merkki on ilmennyt Boriksessa: se kuolaa. Jep. Kaksi kertaa olen nähnyt sillä kunnon jojot suupielissä. Ja minä kun halusin koiran joka ei kuolaa... No, noilla huulilla tuon ominaisuuden ei pitäisi olla mikään yllätys. Mutta yök silti.