Kudosnestettähän se mollukka oli, pelkkä ruhje

Ei kannata tehdä mitään ettei sinne mene bakteereja.

Maksoin 30 sek kestäneestä kopeloinnista 50 e

Melko kallista, sanon ma.

 

Mutta mielenrauhalle ei ehkä voi laittaa hintaa.

 

Tänään on kohkattu ja sohlattu ja pesty kusipyykkiä, mutta omistajalla on silti ihan ok-fiilis. Jätin Boriksen päivällä puoleksi tunniksi häkkiin kun menin kauppaan, ja kun tulin takaisin, oli sillä pololla tullut pissat alle. Lounge meni pesuun, taas. Sen siitä saa kun ei pissaa aamulla lainkaan vaan merkkaa vain ruokalusikallisen verran, yhdeltä päivällä alkaa olla jo pissis.

Vein nolon ja läähättävän koiran pihalle, se lorotti rakon tyhjäksi ja kohkasi sisään. Portaissa kävi vahinko - vaikka pidin kiinni ja koitin auttaa etupäätä, Boris hypähti viimeisen rappusen ja tömäytti kipeän jalan ensimmäisenä maahan. Tuskin siinä mitään pahempaa vauriota tuli, mutta tärähdys kuitenkin, ja nyt B on kulkenut jalan kanssa varovaisemmin ja enemmän keventäen. En suostu syyttämään itseäni koiran jokaisesta virheliikkeestä, en ole yli-ihminen. Jos se kaahaa portaissa käskystä huolimatta niin minä en aina yksinkertaisesti pysty estämään.

Kun sitten meikkasin vessassa eläinlääkäriin lähtöä varten ja käänsin koiralle sekunniksi selän, se ehti kiivetä sohvalle. En tiedä, miten se sen teki, mutta kun kurkkasin seuraavan kerran, koira makasin tyytyväisellä pikku kerällä sohvalla ja heilutti mulle hännänpäätä kun kysyin, mitä se siellä teki.

Sohvasta koituu vielä ongelmia, sano mun sanoneen. Tällä kertaa sentään sain nostettua koiran pois ilman vahinkoa, mutta auta armias jos se poukkoaa sinne ja pois omin luvin. Sitten kyllä sattuu jalkaan pahemmin kuin pikkutäräys.