Leikkauksesta on kaksi viikkoa ja yksi päivä.

Paranemiskuulumiset ovat hyviä: jalka näyttää päivä päivältä siistimmältä ja ontuminenkin vähenee. Käynnissä Boris ei onnu, mutta ravatessa kyllä. Sekin on vähentynyt viime päivinä, kun ollaan käyty hieman enemmän "lenkillä". Pääosin mennään kävelyvauhtia, mutta olen antanut Boriksen ottaa silloin tällöin jokusen raviaskeleen ihan vain nähdäkseni, kuinka se liikkuu.

 

 

Bamse pääsi nuolemaan haavastaan ruvet pois. Ei hyvä, mutta tuskin tuli isompaa vahinkoa. Kutina ainakin väheni heti! Haava ei verestä tms., mutta isompien rupien kohdat näyttävät siltä, että olisivat vielä hetken voineet parantua rauhassa ruven alla. Olen putsaillut jalkaa laimennetulla Betadinella niistä kohdin, joissa on syvimmät kuopat. Mutta kuten kuvasta näkyy, haava-alue on jo hyvin siisti.

 

Molempien jalkojen arvet: vasemman jalan arpi on jäänyt aika tavalla koholle: kannuskynnen kohdalla on selvä kookas mollukka

 

Hankin Borikselle naksuttimen ja ollaan nyt tehty joka päivä aivoni ajattelevi -sessioita kosketusalustan eli pakasterasian kannen, naksuttimen ja namien kanssa. Kyllähän sen käpy ruksuttaa kun laitetaan ruksuttamaan! Joka paikassa on taas niin helvetillisen kuuma että koira pääasiassa makaa, joten sinällään rauhallisena pitäminen on vielä ollut helppoa.

Meillä oli viikonloppuna vieraitakin, ja hyvin Boris malttoi käyttäytyä. Jännitän vain sitä, kun vieraat tulevat: Boris riemastuu vieraista kovasti ja siinä rytäkässä pelkään sen loukkaavan itsensä, kun se pyörii tervehtimässä. Sisääntulon jälkeen se rauhoittuu minuutissa, mutta kuten on tullut karvaasti todistettua, minuutissa ehtii kaikenlaista. Onneksi oli tälläkin kertaa sellainen vieras, joka uskoi kun käskin olla kuin 40-kiloista koiraa ei olisikaan! Boris kyllä husaa jos sen husaamiseen lähtee mukaan, mutta lopettaa jos kukaan ei tee numeroa sen riemukkaasta tervetulotoivotuksesta.

Välillä tulee läikähdyksiä, että kyllä tämä tästä. Kuukausi kontrollikuviin ja periaatteessa sen jälkeen meillä pitäisi olla terveen paperit. Kuukausi on aika lyhyt aika, eikö olekin.