Koipikuulumisia kolme viikkoa leikkauksesta ja siis puolivälissä odotettua parantumista! Ravissa ontuminen hävinnyt lähes kokonaan, samoin makaamisen jälkeen ensiaskelten ontuminen. Haava tosi hyvin parantunut, ei takapakkeja.

 

 

Kaulassa on taas havaittavissa pientä molluskaa samassa kohtaa kuin viimeksikin. Voiko se muka vielä olla jotain kudosnestettä? Mistä sinne sellaista nousee? Molluska on "kiinni", ei siis löysässä nahassa, aika pehmeä, en ole huomannut, että aristaisi erityisesti tai kutisisi. Kytätään ja seurataan. Ei taas huvittaisi maksaa 50 e parinkymmenen sekunnin kopeloinnista ja tietävästä katseesta, että toi akka on luulosairas. Tai ottaa koiralle "varmuuden vuoksi" antibioottikuuria ja taistella hiivaa vastaan kuuria seuraavat viikot. Toisaalta, ei myöskään huvittaisi antaa punktoida paukuraa ja ottaa tulehdusriskiä... Eikä myöskään huvittaisi olla tekemättä asialle mitään jos kyse kuitenkin on jostain vakavasta. Jos tarkkoja ollaan, niin lähinnä huvittaisi saada takaisin terve ja huoleton koira jolla ei ole elämänlaatua heikentäviä rajoituksia. Ja jos ahneeksi rupean, niin oma mielenrauha olis kans kiva.

 

No joo. Yritin ottaa jalasta sivuprofiilikuvaa, josta näkyisi, että siellä nahan alla todella on jotain ylimääräistä kovaa. Boris ilmaisi mielipiteensä varsin selvästi: 

Mutta näkyy siitä jotain, kumminkin.