Otin erävoiton ompelukoneesta ja tein Borikselle supertoppatakin! Aikamoisen garderobin yksi rhodesiankoira vaatii...

 

Alkuviikosta saimme mieluisan paketin Design Dogilta: solkipannan ja heijastinhihnan. Erinomaisen priimaa laatua taas, ja hyvää palvelua! Pantahulluus iskee kovin helposti, mutta yritän pitää itseni kurissa. Nyt koiralla on sekä puolikuristava hieno nahkapanta että hieno solkinahkapanta, luulisi että niillä pärjää aika monessa tilanteessa.

 

 

Tänään iltalenkillä lähti jänis ihan koiran nokan edestä. Minä näin sen, kuulin jopa rapinan sen jaloista kun se ponkaisi liikkeelle hileiseltä nurmikolta, mutta Boris ei nähnyt sitä. Eikä haistanut. Ilmeisesti Boriksella on sitten vain se näköärsyke, joka laukaisee siinä ajovietin. Huh huh. Vaikka koira oli hihnassa, meinasi jalat mennä löysäksi. Se tapahtuu niin nopeasti, ja muisto jänön perään ampaisevasta koirasta on yhä tiukassa, vaikka onnettomuudesta on jo kolme kuukautta.

Varasin Borikselle ajan koirien ihosairauksiin erikoistuneelle eläinlääkärille. Sen tassuvaivat eivät ole menneet paremmaksi, joskaan eivät huonommaksikaan, mutta alkaa jo ottaa päähän kun koko ajan on jotain ongelmia varpaanvälien kanssa. Joten mennään nyt näyttämään, josko sieltä saataisiin diagnoosi ja oikeat aineet hoitoon.