Silloin tällöin meillä mahtuu koko joukkue samaan kuvaan, sopivilla pikku hajuraoilla. Suosituin paikka on puuhellan läheisyydessä kun hellassa on tuli.

Ylihuomenna lähdemme viettämään joulua äitini luo, ja kissat jäävätkin sinne hetkeksi hoitoon. Hiukan jännittää, miten Boris suhtautuu kissoihin "vieraassa" paikassa, ja miten tämän meidän sekalauman dynamiikka asettuu aloilleen sitten kun kissat palaavat takaisin kotiin. Luultavasti kissat ovat ainakin pari viikkoa äitini ilona ja riesana - riippuu ihan siitä, kauanko se suostuu niitä pitämään!

Varasin tänään Borikselle ajan levynpoistoleikkaukseen ja virallisiin röntgenkuviin. Päästään heti vuoden ensimmäisellä viikolla. Säästämme ajokilometreissä ja käymme leikkurissa Vihdissä Kai Skutnabilla, josta olen kuullut paljon hyvää. Jännittää sekä röntgentulokset (lonkat, kyynärät sekä selkä) että itse levynpoisto, tai lähinnä se, kuinka pitkää saikkua se tietää. Jos pakkaset sallivat, olisi kiva tavata Boriksen tyttöystäviä vielä ennen leikkausta!