Eilen tuli Tapiolalta kirje, että eläinlääkärikuluvakuutuksen korvauskatto on nyt saavutettu, ja seuraavan kerran korvauksia saa hakea heiltä ensi kaudella, joka alkaa heinäkuussa. Yritin sopia Boriksen kanssa, ettei enää tänä vuonna mentäis lainkaan eläinlääkäriin, mutta kas vain kun tänään käytiin taas.

Onneksi ei ollut mistään vakavasta kyse. Leikkaushaavan alle alkoi kertyä melko reilusti kudosnestettä, ja soitto leikanneelle lääkärille antoi informaation, että kannattaa punktoida neste sieltä pois. Sain ajan parin tunnin päähän tähän meidän kaupungineläinlääkärille, ja käytiin näyttämässä jalkaa siellä. Kaksi neulanpistoa ja 37 euroa, kiitos. Mitään tulehdukseen viittaavaa jalassa ei ollut, vaan kyse todella oli vain kudosnesteestä. Kun haavanympärystää painoi sormella, se hyllyi ihan kuin vesisänky.

Saattaa olla, että jalkaan kertyy vielä lisääkin kudosnestettä, ja nyt olen vakaasti sitä mieltä että punktoin sen itse kotona jos näin käy. Eipä ollut mitään ydinfysiikkaa kyseinen toimenpide!

Boris sai eläinlääkäriltä kehuja tyynestä käytöksestään: Boris vain pisti päänsä minun kainalooni piiloon ja nosti kiltisti jalkaa esille pistettäväksi. Reipas pieni eläin!

 

Tässä vielä kuvakevennys siitä mikä on kuuminta hottia toipilaskoirien muodissa juuri nyt: 

Irtohiha ja henkselit