Igorille tuli eilen 12 viikkoa täyteen ja tänään käytiin eläinlääkärissä ensimmäisillä rokotuksilla. Igor rakasti kaikkia ja lötköpötköili hoitopöydällä kun pistettiin. Lunki kaveri. Eläinlääkärin vaaka näytti 14,7 kg.

 

 

Tänään taisi olla viimeinen lämmin päivä ennen pitkää talvea, ja puuhasteltiin melko lailla aamusta iltahämäriin pihalla. Pojilla oli täysi vauhti päällä koko ajan! Sitten kun käytiin sisällä välillä syömässä tai kahvilla, molemmat simahtivat niille sijoilleen.

Boris ja Igor leikkivät valtavan paljon. Viime päivinä Boris on keksinyt, että pennun kanssa voi myös painia: Boris makaa selällään ja Igor kiipeilee sen päällä. Lisäksi ne leikkivät yhteisillä leluilla, Igor juoksee lelu suussa Boriksen perässä ja oikein tunkee lelunkulmaa Borikselle, ja sitten vedetään. Toisinaan Boris jaksaa leikkiä sellaisella voimalla että Igor saa voittaa, mutta toisinaan Iksu-parka saa aika pyöräytyksiä... Mutta lelusta se ei irrota!

Olen tosi huojentunut, että pojat ovat laumautuneet näin hyvin. Olisi hirveä stressi joutua pelkäämään, että toinen tekee toiselle vahinkoa.

 

Hups, kääpiö ei aina pysy tolpillaan

 

Tilanne

 

Igor on nyt pari kertaa ottanut tärskyn hevosten tarhalangoista. Mulla meinaa vaan sydän jättää hypyn väliin kun pentu huutaa pelästyksissään, aina pelkään että nyt sille kävi pahasti, mutta eipä siellä mitään todellista hätää ole ollut. Langoissa kiertävä virta ei ole erityisen kova, mutta kyllä sen varmasti huomaa, ainakin jos ottaa aitalangan suuhunsa...

 

Houston, we have a problem

 

Melkein sulava rääpäle

 

Boris ja kieli