Igorin korvat ovat lähteneet karkumatkalle. Tulopäivänä korvat olivat täysin alhaalla olevat lappukorvat, nyt ne näyttävät siltä että ponnahtavat pystyyn hetkenä minä hyvänsä. Kunhan eivät nyt ihan pystyiksi asti nousisi vaan pysyisivät siinä rodunomaisessa puolivälissä...

 

 

 

Torstaina Igor täytti 8 viikkoa. Yritettiin ottaa siistiä sivuposeerauskuvaa huonoin tuloksin, eihän tuo virtapiiri seiso paikallaan hetkeäkään - ainakaan silloin kun sitä yritetään. No, ehkä ensi viikolla! Paino oli eilen 9,1 kg. Aika poika!

 

Tänään Igorilla kävi ensimmäiset koiravieraat. Aika nopsaan, mutta ei se tuntunut tervepäistä pentua järkyttävän. Perunkarvaton Tekla ja cirneco Harrison tulivat palvelusväkensä kanssa kylään. Jännitin, kuinka Boris suhtautuu nyt yksivuotiaaseen Harrisoniin, kun edelleenkään meillä ei ole muita uroskoirakavereita. Onneksi jännitin taas turhaan! Pojat tulivat edelleen mainiosti juttuun. Juoksuleikit meinasivat välillä vähän lähteä lapasesta, mutta sisällä painiminen sujui oikein mallikkaasti. Kokoerostakaan ei tarvinnut olla huolissaan, Boris oli nätisti ja varovaisesti yli puolta pienemmän kaverin kanssa.

Igor hyöri mukana sen minkä pulleilta jaloiltaan pääsi (ja pysyi pystyssä), ja Tekla tarkkaili tilannetta kauempaa. Sisällä eroteltiin koirat hetkeksi omiin laumoihinsa, jotta saatiin syödä ja seurustella rauhassa, ja tällä tavoin Igor malttoi mennä päiväunille. Loppukyläilyn se nukkuikin omalla pedillään olohuoneessa, kun Boris ja Harrison painivat keittiössä.

 

Harrison ja Tekla

 

Pojat