Sunnuntaina meille pelmahti piha täyteen vierailijoita. Suvi ja Riikkis olivat pakanneet kiitettävän määrän koiria pakettiautoon ja hurauttivat meille kylään. Autosta purkautui pihalle viisi vierailevaa tähteä: rhodet Polkka ja Dara, beussit Sini ja Bro ja pieni "vääränrotuinen" Otti-pentunen, 12-viikkoinen bordercollie. Siihen vielä Boris ja Igor jonon jatkoksi ja peltolenkille!

Meillä on täällä nyt niin mukavat lenkkeilymaisemat, kun peltoja riittää eikä juuri tarvitse vastaantulijoista olla huolissaan. Eipä tätä koiraporukkaa mihinkään lähiömetsään taitaisi uskaltaa laskeakaan, kyllä siinä tanner tömisi kun seitsemän koiraa kirmaili edestakaisin!

 

 

Boriksen pää pehmeni täysin kun ihana Polkka-tyttö oli mukana. Myös Dara ja Bro kelpasivat juoksuseuraksi, Igor kun ei vielä pienillä täpsyköillään pysy minkäänlaisessa juoksuvauhdissa mukana. Nyt sai Boris painattaa menemään sydämensä kyllyydestä.

 

Rhodemuodostelma

 

Isopaimen ja pikkupaimenet

 

Siniä ei nää juoksupuuhat jaksa kiinnostaa

 

Ihana pieni Otti, joka saattaa murtaa mun rajoittuneen käsitykseni bordercollieista

 

Igor

 

Iksua alkuun hieman hämmensi äkillinen koirapaljous, mutta hyvin se töpötti mukana koko lenkin. Välillä se löysi virkaintoisesti joukkoa paimentavan Otin ja leikki sen kanssa, mutta varsinainen pentupainiosuus koitti vasta lenkin jälkeen sisällä keittiössä. Tosin pentuset pääasiassa leikkivät lelun välityksellä tai vaihtoehtoisesti riitelivät siitä hurjalla pörinällä, mutta ainakin tuli touhuttua.

 

Kenelläkään ei ole yhtä iso kieli kuin Brolla

 

Dara ehti poseerata kameralle, Polkka ei ihan

 

Fabio rakastaa!

 

Koko joukkue kuvassa

 

Sinille maistuis namunen

 

Polkka ja Otti pääsivät sisälle kahvitteluseuraksi. Boris oli lähes väsymätön ja liehitteli ja kirputti ja leikitti Polkkaa koko rahan edestä. Igor vetäisi pienet päivätorkut ja virkistyi sitten uudestaan leikkimään Otin kanssa. Onhan se aika kömpelö mörssäri verrattuna puolta pienempään ja vikkelämpään Ottiin, mutta tulee niillä olemaan aikuisenakin aikamoinen kokoero.

Käytiin vielä lopuksi uudestaan pieni kierros sänkipellolla, ja parin juoksurinksan jälkeen meillä ainakin pojat alkoivat olla valmista kauraa nukkumaan. Tämä ilta saattaa mennä aika rauhallisissa merkeissä, niin paljon on ollut tohinaa ja touhua ainakin Igorilla. Mukavaa kyllä, että on hyväpäinen pentu joka ei pienistä hätkähdä!

Kiitos kyläilijöille, otetaan pian uudestaan.