Huominen menee reissussa joten Igorin 15-viikkoispäivitys tulee nyt päivän etuajassa.

Pentu on kasvattanut huimasti pituutta jalkoihinsa, mutta painonnousu tällä viikolla on ollut hiukan hillitympää, vain puoli kiloa lisäystä eli paino 15-viikkoisena 19,4 kg.

Poikaset aamulenkillä

 

Korvaeläin

 

Igor on viikon aikana puuhastellut monenmoista pientä. Olen naksuttimella opettanut sille noudon alkeita, mutta menestys ei ole ollut kovin kummoinen. Pentu tarjoaa hirmu hanakasti vain tassuilla kuopimista, ja jos se ei kelpaa, niin mitään muuta vaihdetta ei tahdo löytyä. Kapulana meillä on ollut Boriksen muovinen ja painava kapula, mutta totesin että ehkä vika on välineessä, koska kaikkea muuta Igor ottaa mielellään suuhunsa (myös kaikkea kiellettyä...) Treenit jatkuvat puukepin kanssa tästä eteenpäin, toivon että sillä saadaan edistymistä aikaan!

Tottisjuttuja tehdään pikkuisen joka päivä ja Igor on aika pätevä poika. Myös paikallamakuun alkeet on aloitettu. Eilen käytiin myös citykävelyllä molempien poikien kanssa, ja tuli todettua että sitä tarvis vissiin tehdä vähän useammin. Ei sillä, Igor ei ollut millänsäkään mistään kaupungin meluista, mutta ihmisten ohittamista täytyy työstää koska Igor tahtoisi vaan moikata kaikkia. Samoin hihanassa käveleminen oli hetkittäin aika... haastavaa. Mutta fiksu tuo on, oppii nopeasti, mutta intoa on vaan enemmän kuin kärsivällisyyttä. Namuilla ja vedosta pysähtymisellä päästiin aika kivaan remmikäytökseen, samoin lyhtypylväiden kiertämisessä tuli edistystä.

 

 

 

 

Mutta onhan tuo omilla mailla vapaana liikuttaminen huomattavasti tehokkaampaa ja helpompaa kuin hihnassa käveleminen! Ei se siltikään poista hihnalenkkien tärkeyttä, nyt täytyy todella terästäytyä ja viedä noita remmilenkille useammin. Borikselle ainakin tuntuu olevan tärkeää päästä vanhoille kotikulmille lukemaan hajuposteja!

... fiksu ja filmaattinen...

 

Kiipeilyharjoituksia