Tänään Igor kävi hakemassa tehosterokotteen sekä rabiesrokotteen. Evira suosittelee että rabies annettaisiin eri kerralla kuin 4-rokotteen tehoste, mutta olen tähän asti halunnut molemmille ne samaan aikaan. Nykyään kunnaneläinlääkärilläkin pelkkä käyntimaksu on yli 20 euroa, ja kun varsinaista terveydellistä haittaa rokotteiden samanaikaisesta antamisesta ei ole, säästän tässä mieluusti.

Omistaja vaan suhasi lahopäänä menemään ja muisti vasta parkkipaikalla, että olisi kai se rokotuskorttikin ollut kiva olla mukana. Igor sai silti piikkinsä ja huomenna ajelen hakemaan tarrat ja leiman rokotuskorttiin, eihän meiltä olekaan matkaa kuin "vain" 20 km.

Eläinlääkärin vaa'alla Igor painoi 20,3 kg (ikää 16 viikkoa). Nyt sillä tuntuisi olevan hiukan seesteisempi vaihe tuossa sen kasvussa, pysytään alle kilon viikkovauhdissa. Kaikki maitohampaat on vielä tukevasti suussa, niitä koitettiin eläinlääkärissä tarkastella mutta aika vänkyilyksi se meni. Muuten Igor oli oma hilpeä itsensä, häntä heilutti koiraa ja ilo oli ylimmillään.

Viikonloppuna treenataan kasvattajan ja pentuesisarusten kanssa Hyvinkäällä. Kiva nähdä muita pentusia, ja kiva päästä vähän silmän alle harjoittelemaan! Igor on huikean innokas pieni tottistelija, ja minä olen vahingosta viisastuneena ruvennut treenaamaan sen kanssa nahkahanskat käsissä. Se on nimittäin ahne, eikä mitenkään pienesti ja sievästi, vaan todella sikapossuahne. Siinä ei aina ole ihan selvää että mikä on namunen ja mikä sormi.

 

Boris teki tiistain tokotreeneissä 3 minuutin paikallamakuun muiden kanssa rivissä, minä oli täydessä alokasluokan matkassa ja kävin vain yhden kerran palkkaamassa. Ehkä kohta voisin jopa sanoa, että Boris osaa paikallamakuun. Pienestä voikin olla ylpeä!