Koirat ovat meillä vain vetelehtineet ja rallitelleet pihan lumikinoksissa, kun omistajalla on ollut pari viimeistä viikkoa kädet täynnä hevosia ja töitä. Blogiinkaan ei ole tullut lisättyä mitään, kun mitään ihmeellistä ei ole sattunut.

Kimppatokotreenit jäivät kuluneella viikolla väliin kun ei vain ehtinyt. Olen kuitenkin jokusen kerran tehnyt keittiötottista  molempien kanssa. Boriksen kanssa koin pienen ahaa-elämyksen jonka vedenpitävyyttä en vielä uskalla tuuletella, mutta: seuraamisessa se piti katsekontaktin, kun minä en pitänyt! Kätevintä tässä oli se, että treenasin pimeällä jolloin ikkuna toimi peilinä. Naksuttimella merkkasin kun katse oli ylöspäin, ja kas, kun minä lakkasin tuijottamasta alaspäin koiraa ja vakoilin sitä vain ikkunan heijastuksen kautta, katsekontakti pysyi. Voisiko se olla näin helppoa?

 

Bobo relaa

 

Igor hörökorva

 

Tilasin Igorille Zooplussasta pedin sekä molemmille pojille uudet ruokakupit. Myös pari lelua tuli ostettua. Jos lelu on alennuksessa ja sen nimi on plyysivyötiäinen, se on pakko saada.

 

Vyötiskä

 

Vyötiäisen suosio oli suunnaton. Vyötiäinen vinkui ehkä vartin kunnes pilli hajosi, mutta on se aika kiva ilman vinkuakin. Ehkä rumin koiranlelu joka meillä on!

 

Aamu-unia venyttämässä

Havainto: kaksi isoa koiraa vie aika paljon tilaa. Etenkin kun ne tykkää olla ihan iholla.