Nimittäin Igorin ensimmäisissä tuhotöissä. Pentu on 7 kuukautta ja risat ja vasta nyt on saanut sellaista tuhoa aikaan että verenpaine emännällä vähän kohoaa.

No, onhan se nyt parit aamutossut silpunnut jo ennen tätä, mutta sen olen ohittanut olankohautuksella. Viime viikolla meni sitten minun talvikenkäni ja se alkoi jo jokseenkin harmittaa. Tänään Igor oli askarrellut oman petinsä silpuksi. Tai jos tarkkoja ollaan, se oli tehnyt pedille saman tempun kuin talvikengillenikin: vetänyt vetoketjun irti. Pedissä sitä vetoketjua vaan oli aika monta metriä. Pedistä jäi jäljelle surkean pieni keskiläpyskä. Voi ruma lapsi minkä teit, missäköhän aiot nyt nukkua?

 

Nyt elämme jännittäviä aikoja poikien laumajärjestyksen kanssa. Igor alkaa olla jo uroksenhajuinen, merkkaa toisinaan Boriksen pissojen päälle ja opettelee koivennostoa. Boris on huikean kiinnostunut Igorin jalkovälistä, merkkaa kiihkeästi ja jää maiskuttelemaan Igorin pissoja. Muutaman kerran on myös puolin ja toisin koitettu nylkyttää toista, mutta niihin puutun aina. Hiukan varauksella jätän poikia tässä kohtaa valvomatta kaksistaan, ettei vaan pääse käymään mitään. Minkäänlaisia murinoita ja pärinöitä ei vielä ole ollut, sellaista leikinsekaista kukkoiluelehtimistä kylläkin. Suurimmaksi osaksi pojat ovat kuitenkin ihan kavereita, painivat, leikkivät, juoksevat ja nukkuvat sulassa sovussa ja syövätkin vierekkäin. Luut ja aktivointilelut nautitaan eri tiloissa ihan ruokarauhan vuoksi, muuten menee hotkimiseksi.