Kesä alkoi ihan yllättäen! Boris makailee tyytyväisenä auringossa ja Igor varjossa. Onneksi Igor oppi menemään varjoon makaamaan, pelkäsin että se saa lämpöhalvauksen kun se kaahaa menemään eikä tajua mennä viileämpään kohtaan huilaamaan.

Igor on keksinyt viilentymiseen myös ojat. Sinne se molahtaa rapaojaan polskimaan kun tulee kuuma. Pojat myös leikkivät pitkät tovit siten, että Igor juoksee kieli poskella ojanpohjaa pitkin niin että vesi roiskuu kaaressa ympäriinsä, ja Boris juoksee ojanpenkalla ja koittaa vauhdissa purra Igoria.

Ihana pallo!

 

Meillä syntyi viime viikonloppuna varsa. Pojat ovat ahkerasti ihmetelleet pientä koipeliinihevosta, joka opettelee juoksemaan tarhassa. Ihan ensinäkemältä molemmat koirat haukkuivat varsalle, nyt ne ehkä jo tietävät ettei se ole koira, mutta silti sen kanssa olisi kiva juosta. Onneksi kuitenkin kummatkin koirat kunnioittavat sähkölankaa ja pysyvät poissa hevosten jaloista.

 

Boris luimistaa

 

Korvat päässä miten sattuu

 

Pojat ovat pienen hetken syöneet kokonaan raakaruokaa, johtuen ihan siitä, että Acanan maahantuojalla on ollut toimitusvaikeuksia eikä olla saatu nappulasäkkejä. Vaikka kuinka vannonkin raakaruokinnan nimeen, niin täytyy myöntää että 50:50-suhde (tai ehkä se käytännössä kuitenkin on 40 nappulaa ja 60 lihaa) toimii meillä parhaiten. Koirat nyt toki tykkäävät kun saavat joka aterialla lihaa, mutta on siinä vähän erilainen homma kuitenkin. Normiruokinnassa meillä koirat saavat aamuisin nappuloita, Igor turvotettuna ja Boris kostutettuna, ja iltaisin molemmat syövät lihaa ja muita herkkuja. Aamuisin on vaan niin helppo käyttää nappuloita, kun tuota ruokittavaa karjaa on ihan riittämin ja pöperöitä saa sekoitella aika isolle laumalle.

 

Viikonloppuna on Igorin jälkikurssi! Kivaa. Raporttia seuraa!